Najbolji proizvodi

Organski i 100% prirodni prepararti

Biljne mešavine

Potpuno prirodne biljne mešavine

Proizvodi

Zasto izabrati nas

Karakteristike naseg poslovanja

Organsko

Jer organsko je najzdravije.

Brzo & Lako

Brza dostava postexpres.

Visok kvalitet

Najbolje biljke pazljivo probrane najviseg kvaliteta.

Besplatna dostava

Za kupovinu preko 5000din besplatna dostava.

Podrska telefonom

Besplatni saveti putem telefona u smislu preporuka za koriscenje proizvoda.

Kreirano s ljubavlju

Proizvedeno s puno ljubavi.

Preporuke

Odusevljena sam vasim proizvodima. Od srca sve pohvale, jako su mi pomogle kreme za ruke koje su se susile u zimskom peridu. Spasili ste moje ruke.
Tiana Markovic
Prodavac u disu
Kapima za ekcem sam dala šansu i prezadovoljna sam! Ovaj proizvod je zaista čudo - smiruje iritaciju i smanjuje crvenilo na koži, što mi je pomoglo da se bolje osećam u svojoj koži. Formula je blaga i prijatna, ne ostavlja masan trag i brzo se upija u kožu. Već nakon nekoliko korišćenja, primetila sam značajno poboljšanje stanja kože. Iskreno preporučujem ove kapi svima koji imaju problem sa ekcemom!
Milica Ilic
Menadzer
Kao muškarac koji radi u laboratoriji, moje ruke su izložene mnogim hemikalijama i često su suve i ispucale. Međutim, otkrio sam ovu kremu za ruke i moram reći da sam oduševljen! Ova krema je neverovatna - hidrira moju kožu i čini je mekom i glatkom, a ujedno je ne ostavlja masnom ili lepljivom. Sadrži sjajne sastojke koji pomažu u obnovi oštećene kože i smanjuju crvenilo. Pored toga, formula je blaga i prijatna za korišćenje. Jednostavno rečeno, ova krema je spas za moje ruke i svakako bih je preporučio svima koji imaju slične probleme.
Goran Kocic
Laborant

Organic Blog

Pratite nas blog

Hvala svima na poverenju, zbog Vas postojimo! U svakom trenutku nas možete pozvati telefonom ili sms porukom na 0691236463 ili 027-340-149

X