Dar Majke prirode

Your Cart

No products in the cart.

Dar Majke prirode

Grid View
List View

Prikaz 1–4 od 6 rezultata

Sort by
Show
Sale!

Stella čaj za ispiranje materice je biljna mešavina 20 vrsti odabranog lekovitog bilja za vaginalno ispiranje kod mioma, cisti, ranica i polipa na materici kao i kod infekcija, pojačanog vaginalnog sekreta, kandide, upale jajnika, svraba i peckanja. Čaj za ispiranje materice koriste i žene nakon porođaja za bržu regeneraciju reproduktovnih organa uz Stella Lady čaj. Čaj za ispiranje materice je čaj za svaku ženu, za sve životne dobi. Uz malu pomoć lekovitog bilja budite zdrava, lepa i negovana žena. Osim toga što čaj brzo rešava navedene probleme, može se koristiti i preventivno. Ispiranje se vrši uz pomoć irigatora!

Sale!

Stella Dijabet Čaj je biljna mešavina 15 vrsti lekovitog bilja za normalni metabolizam glukoze, preporučuje se: kao pomoćno sredstvo za regulisanje nivoa šećera u krvi uz odgovarajuću terapiju i higijensko-dijetetski režim. Koristi se kao dodatna terapija kod osoba obolelih od šećerne bolesti tipa II (nezavisne o insulinu), jer uz poštovanje dijetalne ishrane, fizičke aktivnosti i dotadašnjih lekova, ubrzo povišenu glikemiju dovodi sve bliže normaloglikemiji. U dogovoru s lekarom može se koristiti i kod dijebetesa. I, s tim da se pazi na hipoglikemiju. Snižava i stabiliše nivo glukoze. Prva poboljšanja treba očekivati nakon 3 nedelje.

Sale!

Stella Fit Max čaj je biljna mešavina odabranog lekovitog bilja, čaj potpuno prirodno ubrzava metabolizam, topi masne naslage, jaca imuni sistem reguliše probavu i nadutost i deluje povoljno na citav organizam.
Čaj na potpuno prirodan način pomaže u smanjenju telesne težine i ujedno daje vise snage i energije, poboljšava raspoloženje i daje osećaj sitosti. Pitati telefonom ili sms porukom na 0691236463 ili 027-340-149

Sale!

Stella Imunitet čaj je biljna mešavina 30 vrsti odabranog lekovitog bilja koja jača imuni sistem, čisti krv i krvne sudove, vrši detoksikaciju i deluje povoljno na čitav organizam. Mešavina odabranog lekovitog bilja kao prirodan način da ojačate organizam. Čaj u svom sastavu sadrži lekovito bilje koje deluje antivirusno i antibakterijiski, samim tim štiti organizam od upala, infekcija, virusa i bakterija. Hronična upala jetre zbog različite etiologije, na primer, virusne infekcije i metaboličkih i imunih poremećaja, dovodi do fibroze jetre, što je često uzrok ciroze i karcinogeneze. S obzirom na sposobnost regeneracije, jetri u tom procesu može da pomogne Stella Imunitet čaj čija jedinjenja ubrzavaju proces zaceljenja organa. Pored toga što podstiče zdravo funkcionisanje organizma generalno, čaj može biti odličan način da ojačate svoj imunitet. Kako se naš imuni sistem neprestano bori protiv bakterija, virusa i drugih stranih mikroorganizama, neophodno je da mu adekvatnom ishranom pomognete da ostane jak, jer u suprotnom, zbog pada imuniteta može doći do različitih bolesti. Iako je čaj za imunitet bolje konzumirati topao, on nikako nije napitak koji možete konzumirati samo na niskim temperaturama. Naprotiv, većina čajeva će zadržati većinu svojih hranljivih i blagotvornih supstanci i kada se rashladi, pa vam može poslužiti kao zdravo osveženje i u letnjim danima. Sastojci čaja, poput alkilamina, pomažu telu da se bori protiv infekcija, pa čak i da podstakne regeneraciju ćelija. Možda najbitnije od svega, čaj za imunitet i njegovi sastojci pomažu u borbi protiv slobodnih radikala – mikroorganizama koji u telu mogu izazvati najteža oboljanja, poput kancera.

X